Studiekeuzebegeleiding

  • Hoi Els, het is intussen alweer een tijd geleden dat ik bij jou ben geweest om uit te zoeken welke studie ik wilde gaan volgen. Nu wil ik je laten weten dat mijn eerste half jaar in Den Bosch (AKV st. Joost) achter de rug is, en het me heel goed bevalt! Heb goede cijfers gehaald en ben alweer met het volgende project bezig! De school is heel anders dan ArtEZ, het voelt menselijker aan. Er zijn een paar dingen die ik liever anders had gezien,maar dat weegt niet op tegen de positieve kanten.. Nog bedankt voor je hulp!
  • "Ik heb het ontzettend naar mijn zin in Tilburg! De studie is echt wat ik ervan had verwacht, ik heb tot nu toe dan ook alle tentamens gehaald. Omdat ik dus nog wel met meerdere studies samen zit, zijn de vakken wel erg breed en verschillend, maar dat heeft ook wel weer wat. Zo pik je van meerdere disciplines wat mee en dit heb je toch ook allemaal nodig bij mijn studie.

    Ik wil je nogmaals ontzettend bedanken voor je begeleiding, want ik heb totaal geen twijfels bij mijn keuze en het voelt allemaal heel erg goed!"

  • "Hallo Els, de studie gaat heel goed. Heb mijn volledige punten tot nu toe gehaald. Vind de opleiding heel erg leuk, ben erg actief ook bij de studievereniging wat ik ook met heel veel plezier doe. Ik kan wel met de volle overtuiging zeggen dat ik de juiste keuze heb gemaakt."
  • "M'n studie bevalt heel goed en ik ben helemaal blij met m'n keuze. Ik heb intussen ook al mijn BSA gehaald dus kan eigenlijk niet beter. Ik heb er zeker plezier in en ben dan ook absoluut van plan deze studie af te maken! Bedankt nogmaals voor de hulp bij m'n studiekeuze, ik heb er veel aan gehad!"
  • "Mijn droombaan was en is nog steeds de politie. Twee jaar geleden ben ik de uitdaging aangegaan, heb ik mijn baan opgezegd en ben ik naar de politieacademie gegaan. Over een jaar ben ik klaar met mijn opleiding tot hoofdagent. Dat bevalt heel erg goed! Het is het mooiste vak dat er bestaat en ik ben blij dat ik de stap gewaagd heb. Kortom, ik ben erg dankbaar voor het loopbaantraject en de gesprekken die wij daarover gevoerd hebben."
  • "Mijn leven is behoorlijk veranderd. Op een positieve manier. Ik ben zekerder geworden en ook meer zelfstandig."

Vind de studie van je keuze


Vind je het ook zo moeilijk om een studie te kiezen?
Weet je niet wat je echt wilt?
Weet je niet waar- of hoe je kunt zoeken?
Heb je meerdere studies achter de rug en durf je niet aan een volgende te beginnen?
Heb je je studie bijna afgerond, denk je aan een vervolgstudie en weet je niet welke?

Het maken van een goede studiekeuze is moeilijk.
Uit cijfers die elk jaar gepresenteerd worden door hogescholen en universiteiten blijkt dat gemiddeld 30% van de studenten de door hem/haar gekozen studie niet afmaakt. Binnen het MBO is dat percentage nog wat hoger. Een verkeerde keuze kan altijd gemaakt worden maar het aantal verkeerde keuzes kan teruggedrongen worden..
Goede begeleiding tijdens dit keuzeproces is essentieel.

Je bespaart kosten bij het maken van een juiste studiekeuze.
Denk aan school- collegegeld, studieboeken, kosten voor bedrijfskleding en ander materiaal dat je voor je studie moet aanschaffen, studiefinanciering.

Wat bied ik jou?
Ik bied persoonlijke- en deskundige begeleiding, zodat jij er achter komt welke opleiding het beste bij jou past. Met behulp van mijn krachtige studiekeuze methode weet jij zeker dat je een gemotiveerde keuze maakt. Of je nu naar het MBO of het hoger onderwijs wilt, ik beschik over actuele informatie van alle opleidingen in Nederland.
Verder mag je van mij enthousiasme, interesse en openheid verwachten.

Hoe?
We hebben gemiddeld vijf gesprekken van een uur nodig om tot een gemotiveerde studiekeuze te komen. Ik zal je in het orïenterend gesprek uitleggen hoe we te werk gaan.

Wat levert het jou op?
Na jarenlange evaluatie is gebleken dat elke student die bij mij een traject heeft gevolgd zijn studie afmaakt.

Het traject is toegespitst op jou en daarom zo uniek!
Voor meer informatie kun je me bellen of een email sturen.